Fijnspar (Picea Abies)

De Fijnspar is eigenlijk de meest bekende en gebruikte kerstboom.

Het is bijna niet te voorkomen dat een kerstboom naalden verliest. U kunt echter wel voorkomen dat de kerstboom veel naalden kwijtraakt. Een Fijnspar is niet gewend aan warme ruimten. Let u er daarom op dat de boom niet naast openhaard en verwarming wordt geplaatst. Bij de Fijnspar is het verstandig om ongeveer 5 centimeter van de onderkant van de stam af te zagen, zodat de voet een verse opening heeft voor de opname van water. Een boom met kluit is niet nodig en water geven is verstandig maar moet zeker niet.

De voordelen van onze fijnspar

  • dé traditionele groene kerstboom
  • vers
  • ruikt heerlijk. Alsof je daadwerkelijk een heel dennenbos in huis haalt

Bent u een snelle beslisser of maakt u er een uitje van met bijvoorbeeld uw kinderen, nichtjes en neefjes of uw ouders, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de snelle beslisser hebben wij diverse maten en soorten kerstbomen gezaagd voor u klaarstaan (tot 17:00 uur ’s avonds!). Voor u die het prachtig vindt om tussen duizenden kerstbomen de perfecte boom uit te zoeken hebben wij laarzen klaarstaan (tot zonsondergang want er is geen licht op het land).

Wij verkopen de Fijnspar per stuk in alle maten gezaagd. Een Fijnspar tot ca. 2 meter kun jij of kunnen wij uitgraven. De prijs is inclusief pot en moeite :)

Andere boomsoorten die wij verkopen

Plaatsen in een straal van circa 15 kilometer

Doornenburg, Gendt, Angeren, Gendt, Huissen, Haalderen, Hulhuizen, Bemmel, Lent, Nijmegen, Duifje, Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Duiven, Groessen, Loo, Zevenaar, Pannerden, Elden, Presikhaaf, Malburgen, Laar-oost, Laar-west, Rijkerswoerd, Lingewaard, Betuwe, Valburg, Zetten, Elst, Velp, Plantage, Ressen, Renkum, Westervoort, Zilverkamp, Elderveld, Zilverkamp, Flieren, Klein Baal, Oosterhout, Kommerdijk, Aam, Schuytgraaf, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe.

Gastenboek

Heeft u een kerstboom bij ons gekocht? of bent u dat nog van plan?
Wij horen graag wat u van ons en de kerstboom vond!
Uw reactie kunt u plaatsen door een bericht te plaatsen in ons gastenboek.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.