Servische spar (Picea Omorika)

De Servische Spar is samen met de Fijnspar een traditionele kerstboom en daarom ook een van de meest verkochte kerstboom soorten van Nederland. Het is een mooie slanke kerstboom en hebben een donker- tot diep blauwachtig/groene kleur.

Kenmerkend voor deze spar is dat de uiteinden van de takken weer sierlijk omhoog groeien. Hierdoor krijg je een zeer sierlijke boom in huis.

De voordelen van onze Servische Spar

  • volle boom
  • ruikt lekker
  • unieke blauw- groene kleur
  • traditionele kerstboom

Bent u een snelle beslisser of maakt u er een uitje van met bijvoorbeeld uw kinderen, nichtjes en neefjes of uw ouders, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de snelle beslisser hebben wij diverse maten en soorten kerstbomen gezaagd voor u klaarstaan (tot 17:00 uur ’s avonds!). Voor u die het prachtig vindt om tussen duizenden kerstbomen de perfecte boom uit te zoeken hebben wij laarzen klaarstaan (tot zonsondergang want er is geen licht op het land).

Wij verkopen de Servische Spar per stuk in alle maten. Tot circa 2 meter kun je ze (laten)uitgraven.

Andere boomsoorten die wij verkopen

Plaatsen in een straal van circa 15 kilometer

Doornenburg, Gendt, Angeren, Gendt, Huissen, Haalderen, Hulhuizen, Bemmel, Lent, Nijmegen, Duifje, Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord, Duiven, Groessen, Loo, Zevenaar, Pannerden, Elden, Presikhaaf, Malburgen, Laar-oost, Laar-west, Rijkerswoerd, Lingewaard, Betuwe, Valburg, Zetten, Elst, Velp, Plantage, Ressen, Renkum, Westervoort, Elderveld, Zilverkamp, Flieren, Klein Baal, Oosterhout, Zilverkamp, Kommerdijk, Aam, Schuytgraaf, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe.

Gastenboek

Heeft u een kerstboom bij ons gekocht? of bent u dat nog van plan?
Wij horen graag wat u van ons en de kerstboom vond!
Uw reactie kunt u plaatsen door een bericht te plaatsen in ons gastenboek.

Wij danken u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.